Fortsæt

Ansvarlighed

 

Vi stiller høje krav til egen virksomhed og tager et stort ansvar for den påvirkning, denne har på miljøet, samfundet og vores omverden. Vi driver forretning på en professionel, sikker og miljøvenlig måde, som opfylder kravene i gældende love, branchebestemmelser og aftaler.

Vi efterstræber også at være en ansvarlig og udviklende arbejdsgiver, og vi stiller de samme høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.

Forretningsetik

Vi stiller høje krav til egen virksomhed og tager et stort ansvar for den påvirkning denne har på miljøet, samfundet og vores omverden. Vi driver forretning på en professionel, sikker og miljøvenlig måde, som opfylder kravene i gældende love, branchebestemmelser og aftaler. Vi tilstræber også at være en ansvarlig og udviklende arbejdsgiver, og vi stiller de samme høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.

Medarbejdere

Nordisk Erhvervs Partner sikrer, at alle medarbejdere gennemfører en oplæringsperiode, hvor de lærer at varetage den enkelte rengøringsopgave. Vores medarbejdere er uddannede til at udføre arbejdet på en effektiv og skånsom måde. De begår sig til daglig i vidt forskellige arbejdsmiljøer og er derfor trænede til korrekt anvendelse af de forskellige maskiner og kemikalier.

 

Miljøvenlighed

Nordisk Erhvervs Partner anvender i stort omfang miljøvenlige produkter, og så vidt det er muligt, svanemærkede produkter. Produkterne indeholder ikke farver og duftstoffer og er nedbrydelige i naturen. Miljøvenlige produkter tager hensyn til vores medarbejderes arbejdsmiljø, kundernes indeklima og naturen. Derfor lægger vi stor vægt på miljøvenlighed.