Fortsæt

Specialopgaver

 

Ud over den faste rengøring har virksomheder ofte brug for at få udført engangsopgaver af større omfang. Specialopgaver dækker over isolerede opgaver, som kræver en særlig faglig kompetence og specialudstyr. Nordisk Erhvervs Partner kan løse mange forskellige specialopgaver og er altid åben for at komme med et bud på Jeres specifikke behov.

Produktoversigt

Hovedrengøring

Op til og efter særlige begivenheder er der brug for en grundig hovedrengøring. Med vores mangeårige erfaring kan vi planlægge og udføre en systematisk hovedrengøring af Jeres faciliteter. Vi tilbyder en høj fleksibilitet og kan udføre hovedrengøringen, når det passer Jer uanset tid på døgnet.

Gulvservice

Rene og pæne gulve er med til at give et godt førstehåndsindtryk af Jeres faciliteter. Gulve er forskellige og skal behandles forskelligt. Nordisk Erhvervs Partner er specialiserede i opskuring, polering, polish og slibning. Vi sørger for korrekt pleje og vedligeholdelse af Jeres gulve, så de altid ser nydelige og præsentable ud.

Håndværkerrengøring

I forbindelse med små eller store håndværkerprojekter skal det efterfølgende rengøringsarbejde planlægges nøje. Nordisk Erhvervs Partner sørger for at, rengøringen planlægges og udføres i samarbejde med de involverede aktører.

Tæpperens

Tæpper er modtagelige for snavs og væske og skal derfor jævnligt dybderenses. Med den rette behandling og rensning kan I forlænge Jeres tæppers levetid og holde dem pæne. Vi bruger de nyeste teknologier inden for tæpperens, for at opnå det bedste resultat.

Specialrengøring

Specialrengøring dækker over rengøringsopgaver, der er særligt krævende. Det kan være ufremkommelige områder, følsomme genstande, laboratorierengøring, transportmidler og lignende. Vi har udstyret og ekspertisen til at løse de mest udfordrende opgaver.

Interesseret? Få et tilbud

Udfyld felterne herunder eller ring til 70 255 270

Specialopgaver

Firma
Invalid Input

Email
Invalid Input

Navn
Invalid Input

Telefon
Invalid Input