Fortsæt

Ansvarlighed

 

Vi stiller høje krav til egen virksomhed og tager et stort ansvar for den påvirkning, denne har på miljøet, samfundet og vores omverden. Vi driver forretning på en professionel, sikker og miljøvenlig måde, som opfylder kravene i gældende love, branchebestemmelser og aftaler.

Vi efterstræber også at være en ansvarlig og udviklende arbejdsgiver, og vi stiller de samme høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.

 

 

SPONSOR:

Nordisk Erhvervs Partner har valg at støtte FC Nordsjælland, da vi ønsker at promovere en lokal sportsklub, som vi deler samme grundlæggende værdier med. Specielt FCN’s Right to Dream* som er en del af FC Nordsjællands DNA. 

 

 

                                                                                                               

 

 

*Right to Dream is a group of academies, professional football clubs, and educational institutions now growing across the world. Our purpose is to redefine the way the world sees excellence. We fulfil this with a 100% full scholarship offering, reserved for talented young people from some of the most opportunity-restricted communities in the world. First founded more than 20 years ago in Ghana, the academy creates an environment that empowers talented youth and the next generation of leaders to fulfill their potential. Now, academies in Denmark and Egypt join our family, and together we prove that excellence can be found anywhere.

Forretningsetik

Vi stiller høje krav til egen virksomhed og tager et stort ansvar for den påvirkning denne har på miljøet, samfundet og vores omverden. Vi driver forretning på en professionel, sikker og miljøvenlig måde, som opfylder kravene i gældende love, branchebestemmelser og aftaler. Vi tilstræber også at være en ansvarlig og udviklende arbejdsgiver, og vi stiller de samme høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.

Medarbejdere

Nordisk Erhvervs Partner sikrer, at alle medarbejdere gennemfører en oplæringsperiode, hvor de lærer at varetage den enkelte rengøringsopgave. Vores medarbejdere er uddannede til at udføre arbejdet på en effektiv og skånsom måde. De begår sig til daglig i vidt forskellige arbejdsmiljøer og er derfor trænede til korrekt anvendelse af de forskellige maskiner og kemikalier.

 

Miljøvenlighed

Nordisk Erhvervs Partner anvender i stort omfang miljøvenlige produkter, og så vidt det er muligt, svanemærkede produkter. Produkterne indeholder ikke farver og duftstoffer og er nedbrydelige i naturen. Miljøvenlige produkter tager hensyn til vores medarbejderes arbejdsmiljø, kundernes indeklima og naturen. Derfor lægger vi stor vægt på miljøvenlighed.