Fortsæt

Grøn service

 

Det første, dine gæster og kunder ser, er dine udearealer. Lad os hjælpe Jer med at give et godt indtryk med flotte og velplejede omgivelser. Hvert år leverer vi grøn service for virksomheder, grundejerforeninger, ejerforeninger og boligselskaber.

Vi har de professionelle fagfolk og det rette udstyr, der skal til for at holde Jeres udearealer pæne og velplejede. Vi står klar til en dialog om Jeres specifikke behov.

Produktoversigt

Planteservice

Når vi udfører planteservice hos Jer, bliver der tilknyttet en fast servicegartner. Vi aftaler, hvor tit vi skal besøge Jeres hus og sørger for, at Jeres planter altid er sunde og lever op til en høj standard.

Gartnerservice

Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, rådgiver vi og udfører professionelt gartnerarbejde i små og store havemiljøer. Vi har kompetencer inden for pleje og vedligeholdelse, samt beskæring, beplantning og rådgivning.

Træfældning

Al træfældning udføres skånsomt og med størst mulig hensyntagen til belægning og beplantning. Efter fældningen sørger vi for bortskaffelse af grenaffald og stammer, samt oprydning og rodfræsning.

Interesseret? Få et tilbud

Udfyld felterne herunder eller ring til 70 255 270

Grøn service

Firma
Invalid Input

Email
Invalid Input

Navn
Invalid Input

Telefon
Invalid Input