Fortsæt

Om os

 

Solid erfaring
Nordisk Erhvervs Partner har over 22 års erfaring i at levere professionelle serviceydelser til erhvervsvirksomheder og offentlige organisationer. For os er det vigtigt at levere værdi til vores kunder igennem professionelle løsninger. Derfor går vi op i at forstå vores kunders behov og rådgive dem til at vælge den optimale løsning. Udover at levere løsningen til tiden og den aftalte pris, er troværdighed, alsidighed og service nøgleord for os.

Bred vifte af services
Nordisk Erhvervs Partner er en landsdækkende virksomhed, der dækker alt inden for områder som erhvervsrengøring, vinduespolering, grøn service og vinterbekæmpelse. Ud over de traditionelle serviceydelser, tilbyder vi også Facility Management til de kunder, der ønsker at outsource deres serviceopgaver til os.

Kunden i fokus
Vi tilbyder vores kunder en service, fleksibilitet og alsidighed, som ligger ud over det normale. Hos os skal kunden altid føle sig velkommen og i fokus, og det skal være nemt at samarbejde med os. Vi har kunder i meget forskellige brancher, store som små. Vi leverer til flere landsdækkende kædekunder, butikscentre, skoler, kontorvirksomheder, produktionsvirksomheder og mange flere.

Vi ønsker og arbejder målrettet på at skabe langvarige relationer til vores kunder.

 

Nordisk Erhvervs Partner er medlem af Dansk Industri