Fortsæt

Skadeservice

 

Når skaden er sket, handler det om hurtigt og effektivt at begrænse og udbedre skaden. Nordisk Erhvervs Partner har et landsdækkende beredskab, der med kort varsel kan rykke ud og udbedre skaden på den bedst mulige måde.

Ring til vores døgnvagt på tlf. 70 222 115.

Produktoversigt

Fugt og vandskader

Vi hjælper ved alle former for vandskader. Vi starter med at begrænse skaden, fjerner vandet og redder inventar. Derefter desinficerer vi det beskadigede område, sikrer den nødvendige affugtning og gør efterfølgende rent.

Desinficering

Desinficering er en vigtig del af den almindelige følgeskadeindsats efter en række forskellige skader. Det kan være efter angreb af skimmelsvamp, kloakvand i kælder, efter brandskade og i forbindelse med lugtproblemer. Desinficering er vigtigt som forebyggelse af forskellige bakteriebårne sygdomme.

Brandskader

Efter brand er det vigtigt, at der reageres hurtigt og professionelt. Vi starter med at sikre Jeres bygninger, inventar og værdier. Derefter gør vi rent efter skaderne, fjerner sod, lugt og andre generende elementer.

Stormskader

Efter stormskader skal der afdækkes og ryddes op hurtigst muligt for at undgå yderligere materielle eller menneskelige skader. Skaden skal begrænses, ejendommen sikres og akutte skader repareres midlertidigt.

Interesseret? Få et tilbud

Udfyld felterne herunder eller ring til 70 255 270

Skadeservice

Firma
Invalid Input

Email
Invalid Input

Navn
Invalid Input

Telefon
Invalid Input