Fortsæt

Ejendomsservice

 

Med vores Ejendomsservice er du sikret en velfungerende ejendom året rundt, både udendørs og indendørs. Vi skræddersyr en række services tilpasset Jeres behov, udført af erfarne fagfolk. Nordisk Erhvervs Partner udfører opgaver for boligforeninger og virksomheder over hele landet.

Vi sætter altid kunden i fokus og ønsker at være en tæt samarbejdspartner. Vores erfarne medarbejdere sørger for, at der altid bliver leveret et tilfredsstillende resultat.

Produktoversigt

Vinduespolering

Rene vinduer er indbydende for Jeres gæster og er samtidig med til at skabe et godt arbejdsmiljø for Jeres medarbejdere. Vi polerer alle typer glaspartier, uanset størrelse og placering. Vores personale har ekspertisen og udstyret til at udføre enhver poleringsopgave i Jeres ejendom.

Solcellerengøring

Rene solpaneler yder op til 30% mere og skal derfor løbende renses af professionelle fagfolk. Med det rette udstyr rengør vi Jeres solcellepaneler på en skånsom og effektiv måde. Nordisk Erhvervs Partner tilbyder en løbende rensning af solpaneler året rundt.

Måtteservice

Nordisk Erhvervs Partner har mange års ekspertise inden for måtteservice, og med vores store sortiment i måtter dækker vi alle behov med hensyn til design, skridsikkerhed, slitage og sugeevne. Vores konsulent hjælper dig med at finde den rette måtteservice, hvor der tages højde for type, materiale, størrelse og design. Vi sikrer Jer en løsning, som passer året rundt.

Facade- og graffitirens

Facader og andre emner, der udsættes for vejrlig eller hærværk, mister deres oprindelige og tiltænkte udseende. Algebevoksninger, snavs, uønsket maling og graffiti skæmmer facaderne. Nordisk Erhvervs Partner har specialudstyr og de rette kemikalier til at rengøre alle typer facader.

Interesseret? Få et tilbud

Udfyld felterne herunder eller ring til 70 255 270

Ejendomsservice

Firma
Invalid Input

Email
Invalid Input

Navn
Invalid Input

Telefon
Invalid Input