Fortsæt

Erhvervsrengøring

 

En af de hyppigste årsager til et dårligt indeklima er dårlig rengøring. Et rent og præsentabelt indemiljø giver glade medarbejdere og tilfredse kunder. Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov kan vi skræddersy en effektiv og fleksibel rengøringsløsning. Med over 20 års erfaring i branchen har vi et rengøringskoncept, der sikrer vores kunder en professionel og ensartet høj kvalitet. For at sikre en høj kundetilfredshed,sørger vi for at følge arbejdet tæt. Vi har erfaring med alle typer rengøringsservices og står klar til en dialog om Jeres specifikke behov.

Produktoversigt

Kontorrengøring

Vi tilbyder rengøring af alle slags kontormiljøer, lige fra mindre kontorer til store domiciler. Vi leverer den grundige og fleksible rengøring, som et moderne kontormiljø kræver.

Hygiejnerengøring

Når det handler om fødevarer stilles der store krav til kvalitet i både rengøring og dokumentation. Vi har procedurerne og den ekspertise, der skal til for at holde et højt hygiejneniveau.

Butiksrengøring

Vi tilbyder rengøring af alle slags butikker, lige fra de små lokale forretninger til de store landsdækkende butikskæder. Vi har mange års erfaring med butiksrengøring og samarbejder i dag med nogle af landets førende butikskæder.

Trappevask

En ren og pæn trappeopgang er med til at give et godt førstehåndsindtryk af din ejendom. Vi sørger for regelmæssig vask og korrekt pleje af trapperne, så de altid ser nydelige og præsentable ud.

Centerrengøring

Et velbesøgt og trafikeret butikscenter stiller store krav til en effektiv centerrengøring. Vi har maskinerne og den fornødne ekspertise til at rengøre selv de største butikscentre i landet.

Interesseret? Få et tilbud

Udfyld felterne herunder eller ring til 70 255 270

Erhvervsrengøring

Firma:
Invalid Input

Email
Invalid Input

Navn
Invalid Input

Telefon
Invalid Input