Fortsæt

Facility Management

 

Virksomheder har meget forskellige behov i hverdagen. Hos Nordisk Erhvervs Partner sætter vi os grundigt ind i Jeres servicebehov og tilpasser en løsning, som frigør ressourcer. Det giver Jer mulighed for at fokusere på Jeres kerneforretning ved at overlade ansvaret til os.

Vi tilbyder alle løsninger enten som enkeltstående opgaver eller som en fuldt integreret Facility Management løsning. Vi tilfører erfaring, servicekultur og et særligt fokus på forbedringsarbejde. Det giver vores kunder en omkostningseffektiv, professionel og fleksibel serviceleverance.

Høje krav

Vi stiller høje krav til egen virksomhed og tager et stort ansvar for den påvirkning, denne har på miljøet, samfundet og vores omverden. Vi driver forretning på en professionel, sikker og miljøvenlig måde, som opfylder kravene i gældende love, branchebestemmelser og aftaler. Vi efterstræber også at være en ansvarlig og udviklende arbejdsgiver, og vi stiller de samme høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.

Oplæringsperiode

Nordisk Erhvervs Partner sikrer, at alle medarbejdere gennemfører en oplæringsperiode, hvor de lærer at varetage den enkelte rengøringsopgave. Vores medarbejdere er uddannede til at udføre arbejdet på en effektiv og skånsom måde. De begår sig til daglig i vidt forskellige arbejdsmiljøer og er derfor trænede til korrekt anvendelse af de forskellige maskiner og kemikalier.

 

Miljøvenlige produkter

Nordisk Erhvervs Partner anvender i stort omfang miljøvenlige produkter, og så vidt det er muligt, svanemærkede produkter. Produkterne indeholder ikke farver og duftstoffer og er nedbrydelige i naturen. Miljøvenlige produkter tager hensyn til vores medarbejderes arbejdsmiljø, kundernes indeklima og naturen. Derfor lægger vi stor vægt på miljøvenlighed.

Interesseret i at høre mere om Facility Management?

Udfyld felterne herunder eller ring til 70 255 270

Facility Management

Firma
Invalid Input

Email
Invalid Input

Navn
Invalid Input

Telefon
Invalid Input